+316 15 25 30 06
info@parfaitlifecoaching.nl

Ontspanning van lichaam en geest?

Op zoek naar rust, ruimte en diepe ontspanning van lichaam en geest?

Is hiervan iets op jou van toepassing?

  • Ik bent de hele dag moe, maar wanneer je hoofd ’s nachts het kussen raakt, gaat je hersens in overdrive, en kan ik niet slapen.
  • Ik bent constant uitgeput of zit heel hoog in mijn adrenaline – het lukt niet ontspanning in mijn leven te brengen en een gelukkige middenweg te vinden.
  • Ik hebt meditatie, yoga, Qigong etc. geprobeerd – maar ik kan niet lang genoeg rustig relaxen om de voordelen ervan te voelen, of alleen al de gedachte de oefeningen te moeten doen zorgt voor weerstand en een gevoel van uitputting.
  • ik heb elke wellness praktijk in de omgeving en verder geprobeerd, maar niets lijkt je echt te helpen ontspannen.

Lees deze mooie review die ik kreeg recent na een diepe ontspanning behandeling. Ontspanning 4

“Ik had onlangs een sessie bij Par-Fait Life Coaching. Mijn werk is behoorlijk druk en veeleisend en ben zelf een type die regelmatig te veel hooi op mijn vork neemt. Combineer dat met nog wat zorgen in de privésfeer en je hebt een perfecte combinatie voor piekeren, slechte nachtrust en continue het gevoel dat ik overloop. 

Al meteen bij aankomst is de sfeer bij Carin erg prettig, dat gaf mij al een gevoel van rust.  Voor het starten van de behandeling legde Carin uit wat ze ging doen en ook tijdens de behandeling vertelde ze stap voor stap wat ze deed. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Tijdens de diepe ontspanningsbehandeling voelde ik een enorme rust over mij komen en merkte dat mijn hoofd leeg werd. Ook had ik het gevoel dat ze echt naar mijn verhaal luisterde.

De tips, adviezen en inzichten die Carin me heeft meegegeven samen met de behandeling hebben er tot nu toe voor gezorgd dat ik in de basis rustiger ben en niet meer dat gevoel van overlopen heb”.  Nancy – Nijmegen

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning. De behandeling bestaat uit een combinatie van aanrakingen van 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd.

Ontspanning 3Een behandeling kan voelen als het indrukken van de “Delete knop” op de rommelige harde schijf van je computer – alleen deze keer maakt je ruimte in je hoofd. Dingen als negatieve gedachtepatronen, dat eindeloze mentale gekwetter, malen en piekeren dat je ’s nachts van je slaap berooft. Deze processen kunnen worden opgelost en er komt ruimte voor de rust en ontspanning die je zoekt en nodig hebt zonder enig oordeel over je lichaam of je wezen?

Het ondergaan van een behandeling is ontspannend en vredig. De effecten die in de tijd na de behandeling gevoeld worden gaan van je totaal op je gemak voelen tot het gevoeld dat je eindelijk de energie hebt om je leven te gaan verbeteren of veranderen. Daarnaast zullen we dat gevoel van rust tijdens de behandeling in je systeem verankeren zodat je het ook zelf makkelijker terug kunt halen.

 

Vind je dit artikel leuk? Deel het:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Ga naar de inhoud