+316 15 25 30 06
info@parfaitlifecoaching.nl

Wat is Access bars?

Access bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je o.a. drukpunten die staan voor het lichaam, controle, vreugde, verdriet, heling, creativiteit etc.

Access-bars, wat is dat?
Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Access bars helpen

Access-bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.
De behandeling duur ongeveer een uur. Vaak “zweef’ je tijdens de behandeling voor je gevoel tussen waken en slapen in  raak je in een trance. Het geeft je een gevoel van complete lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Vind je dit artikel leuk? Deel het:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Ga naar de inhoud