+316 15 25 30 06
info@parfaitlifecoaching.nl

Ben sterker dan je sterkste excuus

Carin Fait, gecertificeerd NLP- & Life coach

Ik ben Carin Fait, het perfecte leven bestaat niet. En het mijne is net als het jouwe, een leven dat we zo goed en zo kwaad als het gaat, leven.
Daarin komen we hindernissen tegen. Eén van mijn hindernissen was mijn woordblindheid, nu beter bekend als ‘dyslexie’.

Gelukkig had ik een zeer opmerkzame docente, die zag dat ik mijn schoolwerk altijd inhoudelijk netjes op orde had. Maar dat de spelling het geheel steeds weer desastreus naar beneden haalde. Ik voelde me slordig en lui.


Ze verwees me door naar een professor in de Neurologie. Als één van de eerste kinderen met erkende woordblindheid in Nederland werd ik onderworpen aan tests en gesprekken. Wat hij zei, zal me bijblijven:
‘De meeste mensen slaan wat ze met rechts doen, links op in hun hoofd en andersom. Jij hebt gewoon een hele ruime zolder, het is alleen een beetje een rommeltje, maar beide kamers staan tot je beschikking.’ Dat veranderde mijn totale perspectief op wie ik was. Niet slordig en lui. 

Carin Fait gecertificeerd NLP & Life Coach

Zo waren er nog een aantal allesbepalende ‘mentors’ in mijn leven, die mijn kwetsbare kant, mijn dyslexie en mijn aangetaste zelfvertrouwen zagen en me op waarde wisten te schatten. Hiermee kreeg ik veel terug. Vertrouwen in mezelf, enthousiasme en contact met het vuur dat in mij zat om iets te willen bereiken.

Positieve stappen zetten

Ik ben een positief en nuchter mens, die jou weer in contact wil brengen met jouw eigen vuur, met je volle potentieel. Ik bied daarvoor een veilige omgeving, waarin je concrete tools krijgt om een probleem waar jij nú tegenaan loopt, op te lossen. Daarbij gaat mijn speciale aandacht altijd uit naar wat er wel goed is gegaan tot nu toe en hoe je dat kunt gaan gebruiken om ook deze situatie op te lossen. Want zoals ik momenten heb gekend, waarin ik me positief, sterk en enthousiast heb gevoeld in mijn leven, zo heb jij die ook.

Er bestaat geen perfect leven, maar door de dankbare reacties van cliënten, weet ik één ding zeker. Er is wel een perfecte manier om mentaal en emotioneel ‘op te gaan ruimen’ en er beter uit te komen dan je erin bent gegaan.

Neem contact met mij op en maak een vrijblijvende afspraak.

Ga naar de inhoud