+316 15 25 30 06
info@parfaitlifecoaching.nl

"Het is onmogelijk" zei trots.

"Het is riskant" zei ervaring.

"Het is zinloos" zei rede.

"Doe het gewoon" fluisterde het hart.

Persoonlijke ontwikkeling. Iedere persoon en iedere situatie is uniek. Daarom stel ik na de eerste kennismaking altijd een op maat gemaakt individueel traject samen dat past bij jouw behoeften, persoonlijkheid, mogelijkheden en life coaching.

Met alleen praten en luisteren maak je geen gebruik van al je zintuigen en hulpbronnen. Daarom gebruik ik de hele ruimte en zet je “aan het werk”. Uit de stoel, van de bank af! Dat allemaal voor een goede life coaching!

Met de trajecten zoals hieronder beschreven geef ik je alvast een kijkje in hoe ik samen met jou in de sessies aan het werk ga. Daarnaast krijg je een goede indruk hoe ik door middel van life coaching jouw leven wil gaan verbeteren.

Aan het werk met je arbeidshandicap

Aan het werk met je arbeidshandicap

Die handicap kan fysiek, mentaal of psychisch zijn. Ontdek wat je allemaal wel kan als je de onbewuste beperkingen overboord gooit. Vindt vanuit de nieuwe overtuiging over jezelf een baan die bij je past.

Persoonlijke ontwikkeling

Maak contact met de 4 B’s van je emoties

In dit traject van life coaching krijg je veel inzicht in je emoties. Je maakt op een veilige manier contact met je gevoelsleven.

Persoonlijke ontwikkeling

Toekomst met vrijheid

Ga zonder de pijn en het gevecht van een herbeleving aan het werk met je angst, trauma, of verdriet. Deze manier van life coaching helpt jou naar een toekomst met vrijheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Onbewust was onbemind

Ontdek de kracht van je onderbewuste en ga aandacht schenken aan je innerlijke wereld.

Wil jij graag ervaren of life coaching jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aan het werk met je arbeidshandicap

In dit traject gaan we samen op zoek naar de interne of onbewuste overtuiging die je hebt over je handicap. Zowel de positieve als de negatieve. Als we die namelijk goed in zicht hebben kunnen we gaan werken aan hoe jouw kracht, flexibiliteit en creativiteit opgebouwd zijn. Met deze verzamelde kennis is het veel makkelijker (en natuurlijker) om de gaan kijken welke werkzaamheden en banen bij jouw passen. 

Dit doe je o.a. door het doorlopen van ‘resourceful loopbaan’, dat is een hele leuke creatieve methode die je écht inzicht geeft. Door je inzicht te geven in je:

Hiermee schrijf je vervolgens zelf je eigen “leidraad”, die jouw, maar ook recruiters, uitzendbureau’s jobcoaches en dergelijke kunnen gebruiken bij het zoeken van een baan waar jij echt gelukkig van wordt.

Maak contact met de 4 B’s van je emoties
> boos, bang, blij, bedroefd

In dit traject van life coaching krijg je veel inzicht in je emoties. Je maakt op een veilige manier contact met je gevoelsleven en merkt na verloop van tijd, dat de heftige lading van vroeger verdwenen is. Verwerkte emoties worden namelijk onbeladen herinneringen!

Een aantal interventies waar ik mee zal werken, zijn:

Toekomst met vrijheid

Ga zonder de pijn en het gevecht van een herbeleving, aan het werk met je angst, trauma, of verdriet.

Het zijn angsten en gedachten waar je vaak al jaren mee worstelt en die je uit alle macht probeert weg te drukken. Maar ze werken als een steeds verder groeiende olievlek. En ze krijgen niet alleen steeds meer grip op jou, maar ook op de mensen om je heen.

Het probleem in het conventioneel therapeutisch oplossen van angsten en trauma’s is dat je weer “contact moet maken” met je trauma, het moet herbeleven. En de angst zorgt er nu nét voor dat je dát niet wilt of kunt!

Dat hoeft ook niet (meer)!

Ik gebruik in situaties met enorme angsten en trauma’s de Flash-techniek (FT een verbeterde vorm van EMDR), om de verstoring die gepaard gaat met traumatische of andere verontrustende herinneringen te verminderen. Het is een verbetering ten opzichte van EMDR omdat de focus van de cliënt op het trauma slechts een oogwenk is. Hierdoor is er veel minder leed in verhouding tot pijnlijke herinneringen. Het leed wordt ook zeer snel en pijnloos verminderd. Het effect is enorm!

Onbewust was onbemind
> ontdek de kracht van je onderbewuste

Je gaat in dit traject aandacht schenken aan je innerlijke wereld door middel van life coaching. Jij zult hierdoor je eigen kracht en processen ontdekken. Eenmaal een bepaald gebied of thema aangeraakt, zal het ook op andere gebieden in je leven positief doorwerken.

Interventies die ik zal toepassen, zijn:

Ga naar de inhoud