+316 15 25 30 06
info@parfaitlifecoaching.nl

Circle of Excellence – zo maak je gebruik van je zelf vertrouwen.

Ja, wie wil dat nu niet? Vertrouwen?

In onszelf, in onze kennis, in onze tevredenheid en vaardigheid om liefde te geven en te ontvangen, in onze zelfredzaamheid.

Een van de belangrijkste vooronderstellingen van NLP en life coaching is dat we alle vaardigheden en hulpmiddelen die we nodig hebben al lang in ons dragen.

Vertrouwen 1

De Circle of Excellence is een manier om deze krachtige interne bronnen in ons on(der)bewuste te verzamelen zodat we ze beschikbaar kunnen maken wanneer we ze nodig hebben. Wat we doen in de interventie, is die hulpbronnen en vaardigheden manifesteren en verankeren met deze prettige techniek. Ja echt, ik heb ook nog nooit iemand meegemaakt die de interventie niet leuk vond om te doen. Trouwens iedereen is met een geweldig mooie en krachtige cirkel en veel vertrouwen naar huis gegaan.

Zelf heb ik ook zo’n cirkel. Gebouwd tijdens mijn opleiding samen met een van mijn mede studentes Linda Donkers. Ik heb hem altijd bij me en gebruik hem nog veelvuldig.

Vertrouwen 4Het is een techniek die ik ook graag gebruik voor mijn cliënten om “prestaties” te verbeteren, hetzij in sport, werk of persoonlijke relaties. “Excellence” betekent niet noodzakelijkerwijs dat het pompeus over overweldigend moet zijn. Nee, het gaat veel meer om vertrouwen in de eigen vaardigheden en kracht en het vinden en houden van stabiliteit.

De Circle of Excellence is een krachtig type NLP -verankering die eenmaal geïnstalleerd in een sessie gewoon altijd voor handen is. Het is een mooie manier om beter controle te krijgen over onze emotionele toestanden en zodoende ook vertrouwen in situaties die soms een uitdaging zijn.

Nieuwsgierig of wil je ook wel zo’n cirkel? Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak.

Vertrouwen 3

Vind je dit artikel leuk? Deel het:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Ga naar de inhoud